Tuinaanleg

Bart van Grieken B.V. specialiseert zich in tuinen en tuinaanleg en daarbij richten wij ons op het totaal plaatje. Wij willen voor u een tuin aanleggen waar u optimaal plezier van heeft. Daarom houden wij rekening met uw wensen en bespreken wij voordat wij aan de slag gaan wat u verstaat onder een goede tuin.

Omdat wij beschikken over een groot aantal machines en gereedschappen, kunnen wij alle werkzaamheden die nodig zijn voor het aanleggen van uw tuin zelf uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld de sierbestrating aanleggen, een veranda bouwen, schuttingen opzetten en vijvers realiseren. Maar denk ook aan het neerzetten van speeltoestellen en de beplanting aanleggen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleg van tuinen. Omdat wij zoveel ervaring hebben met het aanleggen van tuinen, bieden wij u het hele plaatje. Van het aanleggen van tuinen tot en met het periodiek onderhoud. Bij dit complete plaatje hoort ook het ontwerpen van tuinen in 3D. Wij hebben alle middelen in huis om deze tuinen in 3D aan te leggen.

Wij leggen nieuwe tuinen aan en renoveren ook bestaande tuinen. Bij de aanleg van nieuwe tuinen zijn veel voorkomende werkzaamheden de inrichten van de tuin, bestrating, het aanleggen van een vijver en de zorgdragen voor de beplanting. Bij de renovatie van bestaande tuinen zijn de meest voorkomende werkzaamheden het snoeien van de planten, bemesting, de beplanting renoveren en het onderhouden van het gazon.

Onderhoud van tuinen

Een veel gehoord verzoek van onze klanten is of wij ook tuinen onderhouden. Daarom bieden wij naast het aanleggen van tuinen bieden wij onze opdrachtgevers, zowel bedrijven als particulieren, de service van het onderhouden van tuinen!

U bepaalt waarvoor en hoe vaak u ons in wilt zetten voor het onderhouden van uw tuin. Het kan gaan om het periodiek onderhouden van uw tuin of juist om incidentele werkzaamheden als groot onderhoud.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!