Over ons

In 2016 is Bart van Gieken B.V. ontstaan na een overname van Hofman & van Grieken VOF. De werkzaamheden die er onder Hofman & van Grieken VOF werden verricht zetten we op dezelfde voet verder! Lees meer over onze geschiedenis.

Doordat wij goed werk afleveren, werden we steeds groter. En omdat we steeds groter werden groeide de vraag naar andere diensten. In de afgelopen tien jaar zijn we een betrouwbare partner geworden voor verschillende nutsbedrijven en aannemersbedrijven in de ondergrondse infratechniek.

Particulieren zagen onze werkzaamheden en vroegen of wij konden helpen bij het bestraten van tuinen. Dit is doorgegroeid naar de specialisatie van tuinaanleg, want inmiddels realiseren wij hele tuinen. Van erfafscheidingen tot beplantingen: alles is mogelijk!

Tevens zijn wij door gemeentes en bedrijven opgemerkt. Afgelopen jaren kregen we steeds meer aanvragen van gemeentes en bedrijven voor het realiseren van diversen projecten. Dit was bijvoorbeeld het aanleggen van complete bedrijventerreinen, speeltuinen en nog meer diversen werkzaamheden in de GWW.

Doordat ons werk gewaardeerd wordt zijn we in de afgelopen jaren gegroeid tot een breed en flexibel bedrijf. Bart van Gieken B.V. is VCA** gecertificeerd, wat aangeeft dat ons bedrijf veel waarde hecht aan veilig en kwalitatief goed werken. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor Fundeon en Auqeor groen.