Infrastructuur

Bart van Grieken B.V. werkte in de afgelopen tien jaar aan de infrastructuur voor erkende aannemers en nutsbedrijven in heel Nederland. De infrastructuur van ondergrondse waterleidingen, gasleidingen en stroomkabels staat nooit stil. Daardoor blijven wij ons continue bijscholen. De benodigde certificaten en opleidingen die voor het werken in de infrastructuur nodig zijn hebben wij in huis.

Ook worden wij regelmatig gevraagd door aannemers van infra bedrijven voor bepaalde diensten, bijvoorbeeld voor een gecertificeerde grondwerkers met een VIAG aanwijzing. Hiervoor bent u ook bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben wij ook machinisten, gas/watermonteurs, stratenmakers en DLP-ers. Allemaal met de papieren! Er zijn veel klussen mogelijk: van het graven van sleuven, leggen van kabels en leidingen en aansluiten van deze kabels en leidingen, tot het dicht maken van de sleuven.

Per klus bekijken wij wat er nodig is en wat de beste oplossing is. Deze oplossing bespreken wij met de opdrachtgever. Bij de uitvoering houden wij rekening met de wensen van de klant. Wij denken graag van te voren mee over de juiste oplossing voor de klus. Hierdoor verloopt het werk goed. Heeft u vragen mail of bel ons gerust en kunnen we in de toekomst u van dienst zijn.

Contact