Grondverzet

Voor grondverzet bent u op het juiste adres bij Bart van Grieken B.V. We beschikken over een modern en eigen machinepark. Dit machinepark bestaat onder andere uit kranen, shovels en dumpers met de juiste toebehoren. Ons machinepark is gekeurd volgens de normen van het VCA** systeem. Onze medewerkers in het grondverzet zijn vakbekwaam en hebben de juiste papieren om de juiste klus te klaren.

Door ons eigen machinepark bieden wij onze klanten snelle en flexibele service. Ook maakt dit machinepark veel klussen in het grondverzet mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van rioleringen, het plaatsen van beschoeiingen en damwanden, het uitgraven van bouwputten, het plaatsen van keerwanden en het ophogen van plantsoenen.

Onze bestaande klantenkring in het grondverzet bestaat vooral uit grote aannemers in de GWW en gemeentes. Ook voor de kleine aannemers in de bouw zijn wij een betrouwbare partij.

Per klus bekijken wij wat er nodig is en wat de beste oplossing is. Deze oplossing bespreken wij met de opdrachtgever. Bij de uitvoering houden wij rekening met de wensen van de klant. Wij denken graag van te voren mee over de juiste oplossing voor de klus. Hierdoor verloopt het werk goed. Heeft u vragen mail of bel ons gerust en kunnen we in de toekomst u van dienst zijn.

Contact