Bestrating

Bart van Grieken B.V. voert bestratingswerkzaamheden uit in alle facetten. Van het bestraten van bestaand straatwerk tot het aanleggen van nieuw straatwerk: u bent bij ons op het juiste adres voor uw bestatingswerkzaamheden.

Wat uw klus ook is, wij komen graag helpen! Betonklinkerwerk, tegels en sierbestrating? Een nieuwe weg, het aanleggen parkeervakken, het maken van stoepen of juist het neerleggen van sierstraatwerk: bij ons kan het allemaal. Wat ook steeds vaker wordt gevraagd is het aanbrengen van betonplaten. Ook dit voeren wij voor u uit!

We beschikken over de juiste machines, certificeringen en mensen om het werk te maken. Onze klanten in de bestrating bestaan vooral uit aannemers in de GWW, gemeentes, nutsbedrijven en particulieren.

Per klus bekijken wij wat er nodig is en wat de beste oplossing is. Deze oplossing bespreken wij met de opdrachtgever. Bij de uitvoering houden wij rekening met de wensen van de klant. Wij denken graag van te voren mee over de juiste oplossing voor de klus. Hierdoor verloopt het werk goed. Heeft u vragen mail of bel ons gerust en kunnen we in de toekomst u van dienst zijn.

Contact